Thursday, April 2, 2015

Oh Periaku

 Alhamdulillah.. ini hasil yang seberapa untuk sebuah edible garden yang humble.

Actually its not about the type of sayur yang best, tapi bila tengok sendiri hasilnya.. masyaAllah Subhannallah!! Rasa penat lelah menjaga tu jadi berganda2 baloinya.

Kena buat dan rasa sendiri baru tau apa perasaan saya...

Hasil dari kebun ku
Bila dah tanam sendiri perasan sendiri yang rasanya peria ni lagi sedap drpd beli. hahahaa...poyo je kan? Tapi seriously, peria ni lagi rangup dan tak pahit sangat. Bukan saya sorg yang cakap, hubby pun kata benda yang sama... maybe perasaan ja kot hehehe...

Cukuplah untuk buat makan malam

Ini saya cuma goreng campur garam kunyit, bila dah lembut sikit baru masukkan telor dan pepper. dah siap...Buahnya kecik je, so inilah je lah hasilnya. dap2..

Alhamdulillah....


No comments:

Post a Comment